I-AM

Prêt-a-porter by Anne Marie

Een klein atelier in Den Haag waar leuke, elegante, sportieve, vrolijke jurkjes gemaakt worden.

Door wie? Door mij. Mijn naam is Anne Marie Abspoel, ik hou van fashion en vooral van jurkjes. 

In mijn winkel/atelier creëer ik er lustig op los. Maar wat vooral leuk is, is dat de kledingstukken aangepast kunnen worden naar bijvoorbeeld jouw lengte. Zie het zo: "Ik ben de kok maar je kan zelf peper en zout toevoegen"! 

Ben jij een maatje "Petite" en zijn in de confectie de jurken altijd 5 cm te lang? Geen probleem. Ik maak de jurk voor jou netjes op de gewenste lengte. Ben jij een "Grande Dame", en mis jij net die 5 cm roklengte, dan maken we de rok gewoon langer. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld je taillemaat. Omdat de jurkjes op bestelling gemaakt worden, gewoon door mijzelf, heb je een eerlijk, duurzaam kledingstuk in je kast hangen. Naast mijn eigen collectie heb ik ook een kleine collectie van rokken, broeken, topjes en shirts zorgvuldig uitgezocht want ik ben altijd op zoek naar net even iets anders!

Benieuwd naar de modellen? Ga naar lookbook en zie je wat leuks, bestel dan via de website jouw favoriete jurkje. Veel winkelplezier!

Liever live een jurk passen of de collectie bekijken? Je bent van harte welkom in mijn winkel/atelier. De openingstijden zijn Di t/m Vrij van 13:00 - 17:30. Wil je op een ander tijdstip langskomen? Stuur een sms of mail naar info@pretaporterbyannemarie.nl  en dan komen we er altijd wel uit om een shopafspraak te maken. 

Tot ziens en met een groet Anne Marie :)